SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
P11 B

Hej alla glada,

Välkomna hem till P11B.

 

Vi är ett glatt gäng som älskar att spela innebandy. Vårt trademark är muffins efter match oavsett hur det går.

 

Ett hett tips är att inte underskatta oss för vi är envisa och som starkast när vi är i underläge.

 

Vilka heta matcher!
2023-01-08 14:14

Helgens matcher bjöd verkligen på någonting extra.

 

Första matchen mot Rotebro startade vi ganska bra, trots att vi hade endel sjukdom/bortresta. Vi fick hjälp av p10 med två spelare vilket hjälpte en hel del. Tyckte som sagt att vi startade bra men att vi succesivt tittade mer på siffrorna av vad det stod i matchen än att köra på och vinna nästa närkamp. vi ledde inledningsvis, tappade till lika i periodpaus sen efter några riktigt bra anfall utan utdelning och mål bakåt så tappade vi hakorna. 12-8 till Rotebro i en väldigt offensivt målrik match.

 

Andra matchen mot Hässelby var något helt annat. I stort sett vårat ordinarie lag plus en liten blond med tofs som avgjorde matchen med ett mål i krysset :). Men som vi spelade, ganska tydlig punktmarkering mot en liten vässla i motståndarlaget (Vår egna vässla fick lösa det) och spela spelet. backar spelade runt fint, bytte kant och så kunde vi bjuda på lite klapp/klapp spel med helt ok utdelning. Väldigt stor målvaktsinsats idag! Oj vilka räddningar vilket gav laget viktig moral. Vi hade många extra chanser där målet stod helt öppet som vi bommade men det var likadant åt andra hållet. Vi var helt klart värda vinsten och grabbarna ska vara supernöjda med sin insats. Vinst 4-3

 

Trevlig fortsatt helg

Tränarna

Comeback!
2022-12-04 14:26

 

Wow vilken comeback av gänget efter förra helgens matcher med två förluster i ryggen. Sånt kan vara helt ok om man ger allt, men det gjorde vi inte, det var mest lite mellanmjölk och loj.

 

Denna helg var det helt annorlunda!

Hedda löste pepptalken med gänget som ni ser på bilden och när hon pratar så lyssnar grabbarna, om det har att göra att hon varit med från början i laget och över tid vunnit grabbarnas förtroende eller om lagets divor är styrda med järnhand av mammorna där hemma låter jag vara osagt 😊

 

Anyway, första matchen mot Rotebro vann vi med 5-1, tycker dock att siffrorna inte speglade matchbilden, tyckte det var väldigt jämnt om man bortser från vår första period där våra skott haglade mot deras riktigt vassa målvakt. Lite småstressat, våra killar ville mycket men det tenderade att vi vevade backhandskott okontrollerat över halva plan istället för att i lugn och ro vända upp och lägga kontrollerade passar vilket det fanns tid för osv. Önskade mer kyla och kontroll med bollen från gänget överlag. Men som sagt, vinst borta med lite bullar efteråt, det såg ut som att grabbarna hade kul och fick en skön start på lördagen.

 

Matchen idag mot Jakobsberg var riktigt spännande stundtals, de inledde med väldigt fint passningsspel och spelade runt bollen genom hela sitt lag, dock var vi rejält på och stressade dem vilket rubbade deras spel. Därefter kunde vi ta över kommandot successivt. En bra kombination av ett starkt försvarsspel och en tydlig offensiv framåt med en blond liten gästspelare med tofs i håret som fick till ett bra mål efter ett gediget förarbete. Fick nästan ont i öronen av läktarens glädjevrål när det hände men vilken kul sekvens som extrakrydda. Matchen slutade 8-2 till Ackers även denna på bortaplan

 

Ah gänget ska vara riktigt stolta över sig själva och kan med gott samvete lata sig i soffan idag.

Ses nästa vecka

 

/Tränarna

Dramatisk match mot Sigtuna...
2022-11-19 17:12

Oj vilken dramatik det var idag.

 

Vi visste att vi skulle möta ett riktigt bra lag idag, sist förlorade vi mot dessa med 6-5 och starten var långt ifrån guld för vår del.

 

Vi taggade igång, värmde upp bra men så fort startsignalen ljöd så var det ett riktigt snabbfotat Sigtuna som tog kommandot, visst märktes det delvis att halva deras lag var ett år äldre, men oj vad vi fick kämpa för att få tag i bollen. Mål efter mål haglade in mot oss och våra killar varav en gammal god kedja även kallad "Team emotional" grät när det stod 0-5 i paus.

 

Här gällde det nu att snabbt nollställa killarna, fick hålla det sjukaste motivationssnacket någonsin, switch av målvakt samt positionsbyte av en back/center och skapa tro på oss och att vi ska vara här och nu samt göra andra perioden riktigt bra.

 

Den ena efter den andra hakade på varav vår inofficiella iller-kapten sa: "om de kan göra 5 mål så kan vi på en period" Pang! självförtroendet i topp och 100% adrenalin sprang ut på planen. pang pang målen kom som ett brev på posten, Ackers grabbarna växte, backarna spelfördelade något sjukt bra fram till forwards som på något heroiskt vis vände på steken. 0-5 blev 1-5, 2-5 osv och matchen slutade 5-5 och ett par riktigt vassa ytterligare chanser till hann det bli.

 

Ah, fantastiska kämpargrabbar som visar äkta kämparanda! När man hanterar motgångar såhär så är allt möjligt oavsett vad som händer!

 

Extra stort tack till världens bästa "Klackers!"


(Heddas hembakta kladdkaksmuffins slank ner utan större problem ^^)

 

Trevlig kväll!

Tränarna

Halvtrött start men avslut i flow!
2022-10-29 15:41

Hej alla glada innebandyfans!

 

Ja idag hade vi kanske inte den lättaste uppgiften egentligen, att spela två matcher efter varandra med en stunds mellanrum brukar vara ganska tufft för oss men idag var det annorlunda.

 

Först mötte vi Ackers P12 4v4 som vi vet är spelskickliga, vi kom inte riktigt in i matchen, det var lite halvtrött inställning inför denna så att förstå allvaret i uppgiften och spela vårt spel fick vi inte riktigt till. Det fanns ljusglimtar men vi var inte riktigt med. Vi gav motståndarna onödigt mycket utrymme, vilket ställde till det en del dock vinst med 1-4.

 

Andra matchen mot hässelby 5v5 var det annorlunda, vi spelade stundtals väldigt fint spel, höll bort deras anfallare och producerade på våra chanser, vår center skadade hälen i tidigare matchen så vi fick flytta upp en back vilket löste sig ganska bra oavsett. Skillnaden i den här matchen var att alla spelare kämpade, backar hjälpte till upp, forwards hjälpte till hem, centrarna höll stängt i försvaret, samt fanns framför mål i anfallen och vi sökte ständigt nya ytor efter pass. Vi åkte dit på ett felaktigt byte vilket ledde till en utvisning, vi tränare var mer nervösa än killarna som tränat in sig på 4v4 spel, så naturligt höll de 2-1-1 position och stängde igen bakåt, 2min gick fort, fulltaliga, ut på plan igen följt av en fortsatt stark offensiv. Pang 12-0 till Ackers och killarna kämpade i 40 hela minuter.

 

Samtliga ska känna sig nöjda med sina insatser idag!

 

Trevlig helg!

Tränarna

 

Vilken inställning!
2022-10-23 18:17

Wow säger jag bara.

Lördagens match mot Hässelby var riktigt intressant, väldigt spelskickliga motståndare som drog ner vårat speltempo rejält. samtliga av deras spelare var något framåtlutade och det märktes att de spelat ihop sig men vi fick till det bra och stängde matchen med 8-0.

 

Dagens match mot Täby borta bävade vi lite för. Att ha spelat en match i ett lägre tempo och sen dagen efter köra mot ett lag där vi vet intensiteten alltid är mycket hög. Det fick bli en samling 45min innan, samlas, prata om hårt jobb i 40minuter. Vi tog också upp att det är ärofyllt att vilja flagga efter byte om man är slut osv. egen högtalare och hög musik i omklädningsrummet innan och sen ut med 110% energi. Pang vad det gick undan direkt, aldrig sett motståndarna så chockade från Ackers överdos av energi, så kul! Vårt försvar fick jobba hårt idag för att hålla tätt för att sedan placera upp bollarna som räkmackor till våra adrenalinmaskiner uppe i anfallszon. Ena backen visade mig ett illrött bollmärke på benet, jag respondera bara: "Bra jobbat, det där är värt mer än ett mål!" :) ett leende tillbaka och fullt ös igen!

 

Lampan var definitivt på idag hos samtliga spelare och vi stängde matchen med vinst och 2-11

 

Trevlig kväll!

Tränarna

 

 
Våra sponsorer