SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
Lekiz P16

Lekiz P16

Innebandylekiz är grunden till ett av alla steg våra barn tar att prova på nya idrotter och förhoppningsvis till ett livslångt idrottande. Tanken med lekiz är att vi ska lära oss samspelet mellan klubba och boll i kombination med mycket lek och där glädjen ska stå i centrum. I Ackers har vi träningar för knattespelare ända upp till seniorspelare på högsta nivån där vissa spelare har börjat som just knatte.

 

Säsong 2022 - 2023 så välkomnar vi barn födda 2016 och 2017 att spela innebandylekiz i Ackers.

 

Anmälan görs via hemsidan under fliken Börja spela. Vi kontaktar vi er och placerar er i rätt grupp.

 

Var: Åkersberga Sporthall, B-hallen, Hackstavägen. 

Tid P16: kl 13:00 - ca 13:45

Ingång: Sker via huvudentrén och korridoren

Utgång: Sker via nödutgången längst ner i vänstra hörnet till vänster om handbollsmålet.

 

Allmänt: 

Klubba finns att låna men vi ser helst att man tar med egen. Innebandyglasögon finns att låna till en början men när man har besämt sig är det ett krav att ha egna. Träningsskor för inomhusbruk med innesula. När medlemsavgiften är betald erhåller man en knatte-tröja. 

 

Regler:

På innebandylekiz är det mycket barn i hallen så då kommer oxå ett ansvar på er föräldrar som vi hoppas ni hjälper oss med. Föräldrar/medföljare står/sitter längs väggarna och är lyhörda för sina egna barns behov, t ex om dom blir ledsna, kissnödiga eller är tveksamma till att vara med. Lämna helst inte hallen och måste ni så informera ledarna.

Repen/lianeran och klätterväggen låter vi vara, dels är det en skaderisk men det får även deltagarana i lekiz och ledarna att tappa fokus. Håll koll på syskon (stora som små) så dom inte beträder planerna, stör eller hänger för nära sargerna, lätt att det blir skador från okontrollerade klubbor och bollar. Syskon får gärna låna klubbor och bollar (om det finns att tillgå) men fråga först, ytan mellan planerna är ok att nyttja i så fall men endast om den inte behövs för lekizverksamheten.

 

Tänk på:

Ledarna är människor och gör det bästa dom kan. Dom är där för er skull! Vi håller god ton, hejar och peppar barnen och har vi några frågor/önskemål eller dylikt så tar vi det efter träningen eller maila till knatteansvarig. 

 

Välkomna till Ackers!

Lekiz inställt i helgen 18/2
2023-02-17 18:41

Samtliga Lekisgrupper (F16/17, P16, P17) är inställda i helgen. Information har gått ut till samtliga anmälda i grupperna. 

Avslutning
2022-04-26 15:20

Nu på lördag så är det sista gången så vi kör en avslutning och det är samma dag och tid men vi kommer att vara i A-hallen istället.

 

Så barn och föräldrar är välkomna nu på lördag den 30/4 klockan 14.00 i Sporthallens A-hall.

Påsklov
2022-04-11 12:52

Nu på lördag den 16:e april (Påskafton) så är det ingen träning utan vi kör på

igen lördagen efter den 23:e april.

Fortsätt njut nu av påslovet och vi önskar er alla en

Glad Påsk!

 

Ingen Lekiz nu på lördag 5/3
2022-02-28 08:08

Nu på lördag den 5:e mars så tar vi sportlov och man får sporta på andra sätt så det är

ingen Innebandylekiz utan vi ses nästa lördag den 12:e mars istället.

 

Vi önskar er alla ett härligt sportlov!

Årets första lekis 15/1
2022-01-07 11:02

Hoppas ni och era barn haft en bra ledighet!

Påminner om att säsongens första innebandylekis är nästa lördag 15/1. Vi har äntligen fått leverans av våra T-shirts som vi kommer dela ut då.

Med tanke på covidläget ser vi gärna att ni, om möjligt, inte tar med syskon till hallen. Om era barn känner sig trygga med våra ledare ser vi gärna att ni föräldrar tar en promenad i friska luften under passet så minskar vi trängseln i hallen.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer