Köp biljetter till våra Dam & Herr hemmamatcher här!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
Lekiz P18

Välkommen till ACKERS Lekiz P18!

Innebandylekiz är grunden till ett av alla steg våra barn tar att prova på nya idrotter och förhoppningsvis till ett livslångt idrottande. Tanken med lekiz är att vi ska lära oss samspelet mellan klubba och boll i kombination med mycket lek och där glädjen ska stå i centrum. I Ackers har vi träningar för knattespelare ända upp till seniorspelare på högsta nivån där vissa spelare har börjat som just knatte.

 

Säsong 2023 - 2024 så välkomnar vi barn födda 2017 och 2018 att spela innebandylekiz i Ackers. Vi kommer ha en Prova På Dag lördag den 7 oktober (tider får vi återkomma med).

 

Anmälan görs via hemsidan under fliken Prova På 7/10. https://www.akersbergaibf.se/form/Default.asp?ID=335261

Så blir ni kontaktade när det närmar sig.

 

Var: Åkersberga Sporthall, B-hallen, Hackstavägen. 

Tid P18: ?

Ingång: Sker via huvudentrén och korridoren

 

Allmänt: 

Klubba finns att låna men vi ser helst att man tar med egen. Innebandyglasögon finns att låna till en början men när man har besämt sig är det ett krav att ha egna. Träningsskor för inomhusbruk med innesula. När medlemsavgiften är betald erhåller man en knatte-tröja. 

 

Regler:

På innebandylekiz är det mycket barn i hallen så då kommer också ett ansvar på er föräldrar som vi hoppas ni hjälper oss med. Föräldrar/medföljare står/sitter längs väggarna och är lyhörda för sina egna barns behov, t ex om dom blir ledsna, kissnödiga eller är tveksamma till att vara med. Lämna helst inte hallen och måste ni så informera ledarna.

Repen/lianeran och klätterväggen låter vi vara, dels är det en skaderisk men det får även deltagarana i lekiz och ledarna att tappa fokus. Håll koll på syskon (stora som små) så dom inte beträder planerna, stör eller hänger för nära sargerna, lätt att det blir skador från okontrollerade klubbor och bollar. Syskon får gärna låna klubbor och bollar (om det finns att tillgå) men fråga först, ytan mellan planerna är ok att nyttja i så fall men endast om den inte behövs för lekizverksamheten.

 

Tänk på:

Ledarna är människor och gör det bästa dom kan. Dom är där för er skull! Vi håller god ton, hejar och peppar barnen och har vi några frågor/önskemål eller dylikt så tar vi det efter träningen eller maila till knatteansvarig. 

 

Välkomna till Ackers!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer