SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
P11 A

Sammanfattning från Föräldramötet 3 Okotber
2021-10-04 10:44

Nu är vi äntligen igång och jätteroligt att träffa er föräldrar igen!  Nedan är en sammanfattning av punkterna från föräldramötet, men återkom gärna till någon av oss ledare vid frågor.

 

1. Niclas Schiermann (Noahs pappa) kliver in i tränargruppen.

2. Träningar drar igång som vanligt.  Tisdagar 17.00-18.00 i Skärgårdsstad och 16.00-17.00 fredagar i A-Hallen.  Var på plats minst 15 minuter innan för försnack och sargbygge (fredagar)

3. Vi har två lag anmälda i seriespelet.  Se separat nyhet om kallelser, laguttagning och information om serierna.

4. WhatApp. Vi har skapat en whatsappgrupp för att snabbt kunna kommunicera inom föräldrargruppen.  Vänligen ansluter med länken nedan.

https://chat.whatsapp.com/EdoJPzimBslGz7ROc6XBoU

5. I tidigare utskick ombads ett tillskott till lagkassan á 250kr/spelare.  7 av 19 har betalat.  Vänligen swisha till 0709-578164 om ni inte redan gjort det.

6. Matchställ är personliga för säsongen.  Ha alltid matchställ för match om inte annat anges. Får ej användas på träning eller för andra ändamål.

7. Vi byter från laget.se till sportadmin.  Svara så snabbt ni kan på kallelser.  Använda appen för mest uppdaterade informationen angående laget, träningar, och matcher. Laget.se gäller inte längre.

8. P11As Youtubekanal.  Matcherna filmas och läggs upp på vår (nya) Youtubekanal för de som inte kunde vara med på plats, eller som vill njuta av matchen igen.  Kanalen är privat, dvs. inte sökbar.  Länken skickas i separat utskick (email) av säkerhetsskäl, men ni får dela med den till vänner och familj som ni vill skall kunna se matcherna.

 

Vi ser jättemycket fram emot en fantastisk innebandysäsong med er och era killar!

 

Ledarna

 
Våra sponsorer