SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
P11 A

Välkommen till Ackers P11A

Vi är ett av två Ackers lag för pojkar födda 2011. Vi är ca 25 spelare som tränar två till fyra gånger i veckan. Vi fokuserar på gemenskap, glädje, utveckling och innebandy.

Vårsäsongen igång, fler matcher & process för kallelser
2022-02-03 10:12

Uppdaterad den 3 februari, 2022.

 

Nu har vi fart i vårens seriespel! Mycket glädjande fick vi flera nya spelare till laget under december och januari. Välkomna! 

För att ge alla mer chans till spel har vi därför anmält oss till två  ytterligare serier i seriespelet för våren. Vi har nu fyra lag totalt fördelat över serierna LättSvår, MedelLätt (2) och MedelSvår. Ambitionen är att ge så många som möjligt tillfälle till mycket spel på en lämplig och utvecklande utmaningsnivå. I och med detta gör vi också en uppdatering av processen för kallelser till match för att förhoppningsvis göra det bättre och enklare för samtliga.  Vi provar detta och utvärderar.  

 

Riktlinjer enligt följande:
1) Samtliga spelare får en förturskallelse till en match varje helg.  Deadline för att svar på denna är fredagen 8 dagar innan matchhelg, men svara gärna tidigare om ni vet att ni kan/inte kan vara med.

2) Platserna i varje match kommer vara begränsade och det är först till kvarn som gäller för dubbleringar (dvs. spela mer än sin förtursmatch). Förtursplatsen är dock "garanterad" för de som tackar "ja" innan deadline. 
3) Om platser blir tillgängliga i en match skickas riktade kallerser till de som fått sin förturskallelse till en annan match.  Hänsyn tas här till utmaningsnivå, total lagsammansättning, och träningsnärvaro. Detta ger möjlighet till dubbling/trippling och att spela totalt två/tre matcher per helg för de som vill det (i mån av plats). 
4) Om en spelare fått kallelse och tackat "ja" är man med i den matchen.  Ingen ytterligare laguttagning.

Vi hoppas med detta kunna erbjuda killarna bra möjligheter till spel och utveckling och inbjuder till dialog om detta så att vi lägger upp det på bästa sätt.

Hälsningar,

Ledarna

Scorpions Cup - Alla Matcher på SolidSport
2022-01-14 12:32

Under ScorponsCup var rättigheterna till samtliga matcher sålda till SolidSport.  Ni kan titta på samtliga 4 P11A genom deras portal (länk nedan).  Riktigt bra och roliga matcher (speciellt sista 3 :-)) med jättebra insatser från våra killar.  Titta och njut!!

 

https://solidsport.com/scorpionscup

 

 

Teknik-Tisdag!
2022-01-14 09:52

Nu börjar det dra igång för vårsäsongen och vi har haft fantastik uppslutning på träningarna denna vecka!!  Jättekul!  

 

Med utgångspunkt i det stora intresset och engagemanget från spelarna i både P11A och P11B erbjuder vi ett ytterligare träningstillfälle med speciellt fokus på teknik.  Det blir mycket bollkontakt med dribblingar, bollhantering, skott, passningar, styrka med med mera.

 

Hoppas så många som möjlight vill hänga med.

Reflektioner från helgens matcher
2021-10-17 20:55
Hej alla föräldrar!
 
Från ledarstaben tänkte vi ge en kort summering från helgen och sammanfattningsvis är vi så otroligt stolta över det här gänget.
 
Olika ingångsvärden till resp. match, men ledstjärnorna alltid desamma. 1) Kämpa mer än motståndarna. 2) Vinn närkamperna. 3) Passa bollen.
 
Alla som ser och följer Ackers Pojkar 11A (inklusive våra motståndare) vet nu. Det här gänget slutar aldrig att kämpa. Det här gänget ger aldrig upp. Vad som än händer ger de allt på planen och inget finns kvar att ångra. Otroligt bra inställning och kämparanda!
 
Vi är så otroligt stolta över insatserna i helgen och det fokus killarna visade upp, oavsett ledning eller i underläge. Det är, i vår mening, det bästa betyg man kan få. Well done samtliga!
 
Avslutningsvis en high-five till helgens bästa supporter i Mackan :-)!
 
/ Ledarna
Sammanfattning från Föräldramötet 3 Okotber
2021-10-04 10:44

Nu är vi äntligen igång och jätteroligt att träffa er föräldrar igen!  Nedan är en sammanfattning av punkterna från föräldramötet, men återkom gärna till någon av oss ledare vid frågor.

 

1. Niclas Schiermann (Noahs pappa) kliver in i tränargruppen.

2. Träningar drar igång som vanligt.  Tisdagar 17.00-18.00 i Skärgårdsstad och 16.00-17.00 fredagar i A-Hallen.  Var på plats minst 15 minuter innan för försnack och sargbygge (fredagar)

3. Vi har två lag anmälda i seriespelet.  Se separat nyhet om kallelser, laguttagning och information om serierna.

4. WhatApp. Vi har skapat en whatsappgrupp för att snabbt kunna kommunicera inom föräldrargruppen.  Vänligen ansluter med länken nedan.

https://chat.whatsapp.com/EdoJPzimBslGz7ROc6XBoU

5. I tidigare utskick ombads ett tillskott till lagkassan á 250kr/spelare.  7 av 19 har betalat.  Vänligen swisha till 0709-578164 om ni inte redan gjort det.

6. Matchställ är personliga för säsongen.  Ha alltid matchställ för match om inte annat anges. Får ej användas på träning eller för andra ändamål.

7. Vi byter från laget.se till sportadmin.  Svara så snabbt ni kan på kallelser.  Använda appen för mest uppdaterade informationen angående laget, träningar, och matcher. Laget.se gäller inte längre.

8. P11As Youtubekanal.  Matcherna filmas och läggs upp på vår (nya) Youtubekanal för de som inte kunde vara med på plats, eller som vill njuta av matchen igen.  Kanalen är privat, dvs. inte sökbar.  Länken skickas i separat utskick (email) av säkerhetsskäl, men ni får dela med den till vänner och familj som ni vill skall kunna se matcherna.

 

Vi ser jättemycket fram emot en fantastisk innebandysäsong med er och era killar!

 

Ledarna

 
Våra sponsorer