SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
P11 A

Välkommen till Ackers P11A

Vi är ett av två Ackers lag för pojkar födda 2011. Vi är ca 22 spelare som tränar två gånger i veckan. Vi fokuserar på gemenskap, glädje, utveckling och innebandy.

Laguttagning & Detaljer Inför Helgens Matcher
2021-11-25 13:52

Om några dagar väntar en ny härlig helg med innebandy!  Vi har två matcher denna helg.  

 

Se nedan laguttagning för respektive match. 

 

Observera: Med borttagandet av FHM Coronarestriktioner välkomnar vi all publik till hallen.  Vänner, familj, eller någon som går förbi på gatan.  Uppmuntra så många som möjligt att komma och heja på våra killar.

 

Meddela Per omedelbart vid sjukdom eller annan frånvaro.

Reserver aktiveras genom kontakt från ledare.

 

 

Match 1: Borta mot Ekerö 

Tid: 16.15 lördagen den 27 November

Plats: Mälaröhallen

Samling: Coopparkeringen 14:45

Laguppställning: Filip G, Linus K, Loke H, Loke, L, Lucas, W, Lukas S, Marcus, Oliver, Oskar, Philip, Rufus, Tryggve, Vilgot, Vilmer

Kläder: Matchställ.

Ansvarig ledare: Per Tillman

Kontakt: 0709-578164

Kamerahen (YouTube kanalen): Malin Alenius

Kamerahen (livestream):

Speakerbord: TBD

Rapportör (innebandyappen): TBD

 

COVID-19 REGLER: INGA :-)! Bara stanna hemma om du är sjuk.

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Match 2: Borta mot Älta

Tid: 13:15 söndagen den 28 November

Plats: Stavsborgs sporthall

Samling: Coopparkeringen 11.00 (nklusive mat på vägen)

Laguppställning: Tryggve, Theo, Philip, Lukas S, Noah L, Noah H, Oskar, Elliot, Loke L, Tim

Kläder: Matchställ

Ansvarig ledare: Per (P11A)

Kontakt: 0709-578164

Kamerahen (YouTube kanalen): Malin Alenius

Kamerahen (livestream): NA

Rapportör (innebandyappen): NA

Speakerbord: TBD

 

 

COVID-19 REGLER: INGA :-)! Bara stanna hemma om du är sjuk.

Reflektioner från helgens matcher
2021-10-17 20:55
Hej alla föräldrar!
 
Från ledarstaben tänkte vi ge en kort summering från helgen och sammanfattningsvis är vi så otroligt stolta över det här gänget.
 
Olika ingångsvärden till resp. match, men ledstjärnorna alltid desamma. 1) Kämpa mer än motståndarna. 2) Vinn närkamperna. 3) Passa bollen.
 
Alla som ser och följer Ackers Pojkar 11A (inklusive våra motståndare) vet nu. Det här gänget slutar aldrig att kämpa. Det här gänget ger aldrig upp. Vad som än händer ger de allt på planen och inget finns kvar att ångra. Otroligt bra inställning och kämparanda!
 
Vi är så otroligt stolta över insatserna i helgen och det fokus killarna visade upp, oavsett ledning eller i underläge. Det är, i vår mening, det bästa betyg man kan få. Well done samtliga!
 
Avslutningsvis en high-five till helgens bästa supporter i Mackan :-)!
 
/ Ledarna
Sammanfattning från Föräldramötet 3 Okotber
2021-10-04 10:44

Nu är vi äntligen igång och jätteroligt att träffa er föräldrar igen!  Nedan är en sammanfattning av punkterna från föräldramötet, men återkom gärna till någon av oss ledare vid frågor.

 

1. Niclas Schiermann (Noahs pappa) kliver in i tränargruppen.

2. Träningar drar igång som vanligt.  Tisdagar 17.00-18.00 i Skärgårdsstad och 16.00-17.00 fredagar i A-Hallen.  Var på plats minst 15 minuter innan för försnack och sargbygge (fredagar)

3. Vi har två lag anmälda i seriespelet.  Se separat nyhet om kallelser, laguttagning och information om serierna.

4. WhatApp. Vi har skapat en whatsappgrupp för att snabbt kunna kommunicera inom föräldrargruppen.  Vänligen ansluter med länken nedan.

https://chat.whatsapp.com/EdoJPzimBslGz7ROc6XBoU

5. I tidigare utskick ombads ett tillskott till lagkassan á 250kr/spelare.  7 av 19 har betalat.  Vänligen swisha till 0709-578164 om ni inte redan gjort det.

6. Matchställ är personliga för säsongen.  Ha alltid matchställ för match om inte annat anges. Får ej användas på träning eller för andra ändamål.

7. Vi byter från laget.se till sportadmin.  Svara så snabbt ni kan på kallelser.  Använda appen för mest uppdaterade informationen angående laget, träningar, och matcher. Laget.se gäller inte längre.

8. P11As Youtubekanal.  Matcherna filmas och läggs upp på vår (nya) Youtubekanal för de som inte kunde vara med på plats, eller som vill njuta av matchen igen.  Kanalen är privat, dvs. inte sökbar.  Länken skickas i separat utskick (email) av säkerhetsskäl, men ni får dela med den till vänner och familj som ni vill skall kunna se matcherna.

 

Vi ser jättemycket fram emot en fantastisk innebandysäsong med er och era killar!

 

Ledarna

Riktlinjer för kallelser och laguttagning till match
2021-09-22 11:08

Nu är vi äntligen igång med matcher efter 11 månaders väntan, men vem räknar...

Det är fortfarande tidigt och då det är andra året i Seriespelet så är det mycket lärdomar under färdens gång. Det vi ser redan nu är att det är stort intresse från killarna att spela match vilket är jättekul! Vi har också haft en del förändringar i laget sedan Augusti med några som slutat och några som tillkommit. 

Inför säsongen tänker vi att vi använder samma princip för kallelse och laguttagning som vi använde förra säsongen under de få matcher som blev av.  Förtydligande/påminnelse finner ni nedan.

Riktlinjer enligt följande:
1) Kallelser skickas för samtliga lagets matcher. Svara "Kommer" om ni kan och vill spela, svara "Kommer ej" om ni inte kan eller vill spela. Första svar på kallelser är att betrakta som indikativa/önskemål. Förhandssvara gärna om ni vet att det är tillfällen ni inte kan vara med. Vi har två lag, ett som spelar i Pojkar Blå Medel-Lätt och ett som spelar i Pojkar Blå Medel-Svår.  I bägge fallen spelas matcherna på stor plan 5 vs. 5 + målvakt och stora mål. Full trupp är 11 spelare, två kedjor + målvakt. 
- Matcher i kategorin Medel-Lätt mot pojkar födda 2011 med blandad mognadsnivå, eller pojkar 2010 som är nya till innebandy
- Matcher  i kategorin Medel-Svår mot tuffare motstånd, dvs. pojkar födda 2010, 2009 och/eller 2011 som redan kommit långt i sitt innebandyspel
2) Deadline för att svara på kallelser är 4 dagar innan matchhelg, dvs. tisdag innan aktuell matchhelg.
3) Laguttagning kommer ske baserat på det anmälda intresset. Justeringar kommer göras för att balansera möjligheterna till spel vad gäller både antal matcher/helg/spelare och kategori. Närvaro kommer att beaktas som en aspekt. Uttagning till matcher i Medel-Svår baseras på spelarens beredskap för, och behov av, utmaningar med starkare motstånd med intention att alla som vill skall få möjlighet att spela här under säsongen, samt lagets totala sammansättning.
4) Slutlig laguttagning och reserver kommuniceras onsdag veckan innan match.

Vi hoppas med detta kunna erbjuda killarna bra möjligheter till spel och utveckling och inbjuder till dialog om detta så att vi lägger upp det på bästa sätt.

Hälsningar,

Thomas, Andreas och Per

Äntligen Dags för Innebandy igen!!
2021-08-27 11:03

Hej!

Hoppas ni alla haft en fin och avslappnande sommar. Nu är det äntligen dags för innebandy igen och vi ser mycket fram emot en ny säsong som förhoppningsvis bjuder på mer spel och mindre Corona. Ni har redan sett kallelser till kommande aktiviterer och vi vill med denna nyhet välkomna er alla tillbaka och ge lite initial infomration om vad som är på gång. Ytterligare infomration kommer efter hand.
För i år har vi träningstider tisdagar 17.00-18.00 i Skärgårdsstadshallen och Fredagar 16.00-17.00 i A-Hallen. Vi tänker att fredagsträningarna börjar lite närmare inpå säsongsstart.
Matchschemat för Seriespelet är inte klart från Förbundet ännu och mer informaiton kommer så snart vi har den.
Nedan finner ni en sammanställning av kommande träningar och aktiviteter. Håll koll i appen för det mest uppdaterade angående aktiviteter.

Kommande Aktiviteter

24/8 första tisdagsträning + lagkväll på NordicFloorball
29/8 A-Hallen Uppstarts minicamp (14.00-17.00, samling 13.45)
31/8 Träning
4/9 Ackers Uppstartshelg (arrangeras av föreningen) 09.00-12.00
12/9 Träning i Skärgårdsstadshallen 14.45-17.00, samling 14.30. 
19/9 15.00-17.00 i Skärgårdsstadshallen (kan användas för träningsmatch)
21/9 Träning
26/9 15.00-17.00 i Träningsmatcher mot Hässelby Hawks
28/9 Träning
1/10 Träning (Första Fredagsträningen)
2/10 Säsongsstart Seriespelet: Match
3/10 Säsongsstart Seriespelet: Match

Varje lag ansvarar för sin målvaktsutrustning och bollar och där kommer vi behöva göra lite uppdateringar i år då våra gamla kläder blivit för små. Vi behöver därför be om ett tillskott till lagkassan om 250kr/spelare. Ni kan swisha det till 0709-578164 (Per Tillman).

Ta tillfälle att börja känna på klubban och få igång orken igen så ses vi på plan.

Ser fram emot att se er igen!

 
Våra sponsorer