Köp biljetter till våra Dammatcher här!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F14

F14

Hej alla glada, Vi är Ackers F14.

 

Vårt motto är att alltid ha kul där glädjen alltid kommer i första hand. På ett lekfullt vis och med respekt för varandra lär vi oss att spela innebandy.

 

Förra säsongen spelade vi i Schyssta Cupen, i år blir det seriespel för F14. Vi väkomnar nya spelare till laget även om du inte spelat förut.

 

 

Äntligen seriespel!
2023-10-05 17:51

Nu har F14 debuterat i seriespel och det med ett brak. Match med 2 lag hemma och borta samma dag. God laganda, kämparglöd och högt deltagande.

Wow vilket gäng!
2022-04-30 11:43

Fantastiskt att se så många glada barn idag med många härliga lekar och gofika arrangerat av aktivitetsgruppen!

 

Kan bara känna en sån stolthet av vad vi alla tillsammans har lyckats få till. Utvecklingen från där vi var i höstas med klubba boll och var vi är nu är som natt och dag. Barnen har verkligen vuxit på samtliga plan. De besitter fantastiska kompis-egenskaper, duktiga på att samarbeta och har fantastiskt roligt ihop i riktig Ackers anda vilket är kul att få vara med och uppleva!

 

Tipspromenaden var en riktig ögonöppnare på hur bra deras samarbete är, hur många hål har egentligen en innebandyboll? :)

 

Balongstafett, barn mot föräldrar. Wow vad många olika varianter som inovativt testades i båda lagen :)

 

Nu är det lite uppehåll, men vips så är det dags igen att snöra på sig innebandyskorna och njuta en ny härlig säsong.

 

Stort tack alla spelare, tränare, aktivitetsföräldrar, sargbyggare, läkare mm

 

Ha det bäst så hörs vi!

 

Mvh

Lucas

 
Våra sponsorer