SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS

Sommarcampen 2024
2024-05-20 10:00

Anmälan till Sommarcampen 2024 är fortfarande öppen!

 

ACKERS Sommarcamp är till för spelare födda 2009 - 2016.

Campen pågår under tre dagar vecka 26 (måndag till onsdag 24-26/6) och bedrivs i

Österåkers Multiarena och även en del utomhusaktiviteter kan förekomma.

Vi tränar innebandy med fokus på passningsspel, teknik, skott och även lekar.

 

Mer info och anmälan görs här.Så in och anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Beställningsfönster av Replikatröja stänger 15juni
2024-05-02 09:00

VISA ATT DU ÄR ORANGEA!

 

Stötta klubben och köp din Ackers replikatröja så får du den lagom till säsongsstarten 24/25. Fram till och med den 15juni kan du beställa sen stänger fönstret för garanterad leverans till säsongsstart. 

 

Beställningsformulär hittar ni här https://www.akersbergaibf.se/form/Default.asp?ID=497514

 

Har du några frågor går det bra att maila: ackersshoppen@akersbergaibf.se

 

 

 

 

Ny tränarduo till damlaget!
2024-04-26 11:00

Vi kan äntligen presentera ett nytt tränarpar till damlaget! 

 

Dennis Elgholm Grönroos och Niclas Borg tar över huvudansvaret för damlaget och en viktig pusselbit är på plats inför kommande säsong. 

 

Kommentar från Sportgruppen,

Den rutinerade duon Dennis Elgholm Grönroos och Niclas Borg tar över som tränare. Det är två rutinerade herrar som vi nu får in i föreningen. Det har varit viktigt att hitta två tränare som känner sig trygga med varandra. Dennis och Niclas har jobbat med varandra tidigare, vilket känns väldigt bra.

Dennis har en gedigen tränarkarriär bakom sig med bl.a. uppdrag i Hammarby, Duvbo och Stockholms distriktslag. Dennis kliver nu in som huvudansvarig, vilket är fantastiskt bra för Åkersberga.

Niclas Borg är tillbaka i Åkersberga. Niclas var med när vi gick upp till allsvenskan och SSL. Med sitt lugn och kunskap är Niclas en otroligt bra assisterande tränare. 

 

Dennis Elgholm Grönroos

När Ackers hörde av sig så kändes det verkligen som rätt typ av utmaning då man har varit i SSL och vet vad som krävs där och nu har utmaningen att visa och ta sin plats i en otroligt tuff Allsvensk serie 24/25 och efter ett besök i deras mäktiga hemmaborg med otroligt fina förutsättningar så var det inte mycket att tveka på.
Att sen få göra detta tillsammans med min parhäst Niclas gör det hela än enklare och jag tror att vi tillsammans med befintlig organisation och spelare kan få till något riktigt bra.
Det finns stora styrkor i både lag och förening som vi tror väldigt mycket på och som sagt så finns alla förutsättningar att lyckas, så det ska bli sjukt kul och spännande att få sätta igång och arbeta tillsammans med alla runt omkring detta.

 

Niclas Borg

Skall bli en väldigt intressant och rolig utmaning att komma tillbaka till Ackers. Har haft förmånen att vara med vid alla avancemang laget gjort från div 3 till SSL och har såklart goda minnen från det men nu är vi ju i en annan situation i och med uttåget från SSL med allt vad det innebär för ett lag och en klubb. Att träna laget med Dennis känns lugnt och tryggt, vi vet varandras styrkor sedan vår tid i Hammarby, vi har våra roller och vi båda gillar delaktighet med och utveckling hos spelarna. Jag hoppas och tror vi kommer få se samma snabba Ackers även i fortsättningen. 

 

Välkomna till Åkersberga IBF och ackersfamiljen!

HJ välkomnar för provträning
2024-04-09 12:24

Vårt HJ-lag välkomnar för provträning.

 

Vi välkomnar fler spelare till vårt HJ-lag så kom gärna och provträna med oss och föreningens ambition är att nästa säsong köra i JAS, HJ2 och eller HJ3.

 

Nästa säsong så kommer tre av våra herrlagsspelare med erfarenhet som spelare både från Allsvenskan och division 1 ansvara för vårt JAS-lag varav en är målvaktstränare.

Vi tränar och spelar hemmamatcher i den nybyggda Multiarenan där förutom två innebandyplaner även finns gym under samma tak och bra uppvärmningsytor inomhus.

 

Den närmaste tiden kommer vi träna måndagar och onsdagar och för mer :information kontakta

Lagledare Stefan Hermansson         070 – 395 27 70

Lagledare Stefan Sallhed                   070 – 773 87 39

Klubbchef Janne Engvall                   0704 – 88 88 11

Biljetter till damernas sista hemmamatch
2024-03-12 08:20
Nu på söndag den 17:e mars är det dags för damerna att välkomna IBF Falun till säsongens sista hemmamatch i Ackersland.
 
Klockan 15.30 så blåser domarna igång matchen i Österåkers Multiarena.
Viktiga poäng står på spel för fortsatt spel i SSL nästa säsong så nu fyller vi hallen och hejar fram våra damer till 3 poäng.
Biljetterna kan köpas på länken nedan och biljettpriset är 110 kronor för vuxen samt 30 kronor för barn/ungdom. 
 
 
Medlemmarna i föreningen har fått ett mail om instruktioner hur ni går tillväga och vi hälsar alla välkomna till Multiarenan.
Intervju Mathias Lagerblad 240310
2024-03-10 14:52

Vi träffade Mathias Lagerblad nere i hallen och pratade om avslutningen av säsongen.

Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer