SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS

Välkommen till Åkersberga IBF - Ackers!
 
Välkommen till säsongens första ledarmöte 24/8
2022-08-11 17:49

Onsdag 24/8 19.00 går säsongens första ledarmöte av stapeln. Mötet kommer (som vanligt) att vara informationsspäckat och vi vill att minst en ledare per träningsgrupp deltar. Mötets plats kommer meddelas ett par dagar innan.

Varmt välkomna!

Tack för den här säsongen
2022-06-30 15:35

Nu börjar säsongen ta sitt slut för alla i föreningen och jag vill tacka alla ledare, spelare och samarbetspartners för den här säsongen och ser fram mot en ny.

 

Den här säsongen så blev det trots en del flyttade matcher en säsong där man äntligen kunde spela en hel säsong utan uppehåll för pandemier.

Självklart så minns man damlaget som tog klivet upp till SSL och publiken och stämningen i kvalmatcherna mot Dalen och Telge.

Men man minns också den bredden vi har i föreningen med vår barn, ungdom och seniorverksamhet. Ett extra minne till alla ledare och barnen i Lekiz och Funkizgrupperna.

 

Jag hoppas att alla får en härlig sommar och ledighet och så laddar vi för nya tag när säsongen

börjar i augusti och september igen.

Man längtar redan att få kliva in i Multiarenan och förutom att som vanligt se underhållande innebandy från alla våra lag, även få se våra damer spela SSL-matcher i världens bästa innebandyliga.

Vi har också glädjen att få arrangera Svenska cupen  för damerna helgen 9-11:e september.

 

Det som också blir kul är att Ackerscupen kör igång igen i september och att vi startar upp ett B-lag för herrarna i division 5. Så är ni intresserade av att börja spela innebandy i B-laget så maila undertecknad.

 

Nästa vecka går jag på semester och är tillbaka måndagen den 1:a augusti och åter igen så tackar jag er alla för den här säsongen och önskar er en riktigt Glad Sommar.

 

Mvh

Janne Engvall

janne@akersbergaibf.se

 

 

Glad Midsommar!
2022-06-23 14:54

Ackers vill önska alla ledare, spelare och samarbetspartners en riktigt:

Glad Midsommar!

 

 

Fredagsbladet
2022-06-10 14:30

Nu är säsongens sista Fredagsblad här men de kommer andra nyheter här på hemsidan och på mail fortsättningsvis under säsongen och som vanligt så avslutas säsongen med Sommarcampen nästa vecka. Ett nytt Fredagsblad kommer i augusti.

Detta säsongens sista Blad går i Påminnelsens tecken.

 

Påmminnelse 1: Inlämning av nycklar

De flesta har lämnat in nycklar men de är några kvar så nästa vecka ska de lämnas in så återkoppla till janne@akersbergaibf.se så löser vi det praktiskt.

 

Påminnelse 2: Förråden ska vara tömda

En del ledare har redan åtgärdat detta men jag påminner er om att vecka 24 och 25 så ska våra förråd i sporthallen vara tömda och städade. 

Apropå tömda och städade så har försökt sälja min bil men den verkar vara svårsåld men fick ju reda på att den har krängningshämmare så då är det ju inte så konstigt.

 

Påminnelse 3: Årsmötet

Nu är det dags för det 37:e årsmötet, så nu på måndag den 13:e juni klockan 19.00 så ses vi i cafeterian vid Friidrottsarenan. Kallelse och dagordning finns i en tidigare nyhet.

 

Till sist

Har ni tankar och idéer och kanske även vill vara med, om hur vi kan utveckla föreningen och göra den ännu bättre till nästa säsong så hör gärna av er.

 

Ät inte för mycket fransk choklad i sommar för då blir man tjock o lat....

Själv har man bokat boende på ett lyxigt alphotell den här sommaren.

Det blev riktigt dyrt men det kostar att ligga på topp....

 

Bladet tackar för den här säsongen och önskar er alla en riktigt härlig sommar samt vad rädda om varandra i Ackers och innebandyfamiljen och behandla alla med respekt!

 

Fredagsbladet
2022-06-03 10:04

Nu är Fredagsbladet tillbaka igen för förra fredagen kom bladet i lite i kläm men nu hookar vi upp igen och den här helgen så är det både Pingst och Nationaldag.

En solig dag man vaknar upp till tidigt och jag lärde mig telegrafi i morse. 

 

Information från förbunden

Efter förslag från verksamheten tas all resultatredovisning på resultattavlan bort på samtliga blå nivåer till säsongen 2022-2023.

I förbundets lokala seriedirektiv har det tidigare stått
”Resultattavla och synlig matchklocka är frivilligt att använda (dock ska så klart sekretariatet minst vara utrustat med ett tidtagarur). ”

Denna formulering har skapat diskussion och frustration mellan ledare inför match huruvida resultatet ska synliggöras eller ej.

Tävlingskommittén tycker att det finns anledning att förtydliga så att man tar bort resultatredovisningen helt och hållet från resultattavlan.

Hemmalagen ska fortsatt lägga in matchresultaten i iBIS för utvärdering och utveckling av tävlingsmiljön på blå nivå. Läs mer här

 

Ackerscupen

Nu är den tillbaka och större än någonsin för nu kommer vi även att spela i Österåkers nya Multiarena med två planer som tar ca 1200 och 400 åskådare. Så förutom dessa två planer i Multiarenan så kommer vi även spela i Åkersbergas Sporthalls två planer samt Skärgårdstadshallen och Hackstahallen.

Ackerscupen spelas lördagen den 10:e september eller den 11:e september och är en endagarscup så man spelar alla matcher på en dag, även de klasser med slutspel. 

Så informera och bjud in alla lag ni är i kontakt med och läs mer på länken nedan.

Ackerscupen

 

Inlämning av matchställ och nycklar

Tisdagen den 7:e juni så är det dags att bege sig till Sporthallen för att lämna in matchställen

och ni berörda ledare har fått ett schema mailat till er.

Ni som inte lämnat in nycklar och taggar är välkomna ner samma dag mellan 17.00-19.30

för att lämna in dessa.

 

Förråden ska vara tömda

Jag påminner er om att vecka 24 och 25 så ska våra förråd i sporthallen vara tömda och städade och ni som redan har slutat era träningar så är ett "tips från coachen" att man kan åtgärda detta redan nu. 

Apropå förråd så tänker jag på när jag skulle köpa en dörr i ek och de vad totalt slut så jag fick ta en lönndörr istället.

Nu hittar jag ju inte ut.

 

Samarbetspartners

Först vill jag välkomna Blomsterfröjd Inredningar AB till Ackersfamiljen och till ett bra samarbete. Vi kommer även till nästa säsong starta upp nätverket Klackers där företag får träffas och få utbyta kontakter med varandra och få se härlig underhållande innebandy.

Så ni företag som vill tillhöra Ackersfamiljen som samarbetspartner och nätverket Klackers så kontakta janne@akersbergaibf.se för mer information.

 

Årsmötet

Nu är det dags för det 37:e årsmötet, så måndagen den 13:e juni klockan 19.00 så ses vi i cafeterian vid Friidrottsarenan. Kallelse och dagordning finns i en tidigare nyhet.

 

Till sist

- Vart ringer fiskar med hudproblem?

- Fjällräddningen

En fråga till:

- Kan man tappa ett ägg i cementgolvet utan att det går sönder?

- Ja, cement går inte sönder av ett litet ägg!
 

Bladet önskar er alla en riktigt trevlig Pingst och Nationaldag samt vad rädda om varandra i Ackers och innebandyfamiljen och behandla alla med respekt!

Nyheter från våra lag
F12 Svart, 16/08 19:38 
Dam, 12/08 13:00 
F12 Svart, 11/08 21:39 
 
Våra sponsorer