SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS

Felaktiga mail till flera medlemmar
2024-07-18 10:14

Det har gått ut mail till flera medlemmar som ser ut att komma ifrån Jannes mailadress om bl a ett verksamhetsförslag. 

 

Bortse från detta mail, det är scam, och klicka INTE på några länkar! 

Ackers kick-off och 40-års kalas
2024-06-17 09:00

Ackers fyller 40 år och ny säsong börjar, en perfekt kombo för Kick-off den 24 - 25 augusti. Vi kommer att vara i Multiarenan och Sporthallen, där våra spelare kommer att träna innebandy och fys, och då framförallt i sina färgrupper. Det kommer även att vara föreläsningar för både spelare och ledare under dagarna. 

 

Lunch ingår och vi kommer att ha foodtrucks utanför Multihallen som serverar lunch. Det kommer även att finnas fik och andra aktiviteter i Multihallen, som t ex speedshooting. Nordic Floorball kommer att vara plats med fina erbjudande om man behöver något nytt inför säsongen. 

 

Ett detaljerat schema kommer i augusti.

 

Anmälan görs här senast 21:a juni!

- Ackers Replikatröja Leveransinfo -
2024-06-16 08:52

Beställningsfönstret för garanterad leverans av Ackers Replikatröja till säsongsstart är stängd men det går fortfarande att beställa för leverans under hösten. Nästa fönster stänger den 30 september.

 

Ni som lagt order på tröjan innan 16 juni har garanterad leverans till slutet av augusti/början på september. 

 

/Ackersshoppen

Ny tränarduo till damlaget!
2024-04-26 11:00

Vi kan äntligen presentera ett nytt tränarpar till damlaget! 

 

Dennis Elgholm Grönroos och Niclas Borg tar över huvudansvaret för damlaget och en viktig pusselbit är på plats inför kommande säsong. 

 

Kommentar från Sportgruppen,

Den rutinerade duon Dennis Elgholm Grönroos och Niclas Borg tar över som tränare. Det är två rutinerade herrar som vi nu får in i föreningen. Det har varit viktigt att hitta två tränare som känner sig trygga med varandra. Dennis och Niclas har jobbat med varandra tidigare, vilket känns väldigt bra.

Dennis har en gedigen tränarkarriär bakom sig med bl.a. uppdrag i Hammarby, Duvbo och Stockholms distriktslag. Dennis kliver nu in som huvudansvarig, vilket är fantastiskt bra för Åkersberga.

Niclas Borg är tillbaka i Åkersberga. Niclas var med när vi gick upp till allsvenskan och SSL. Med sitt lugn och kunskap är Niclas en otroligt bra assisterande tränare. 

 

Dennis Elgholm Grönroos

När Ackers hörde av sig så kändes det verkligen som rätt typ av utmaning då man har varit i SSL och vet vad som krävs där och nu har utmaningen att visa och ta sin plats i en otroligt tuff Allsvensk serie 24/25 och efter ett besök i deras mäktiga hemmaborg med otroligt fina förutsättningar så var det inte mycket att tveka på.
Att sen få göra detta tillsammans med min parhäst Niclas gör det hela än enklare och jag tror att vi tillsammans med befintlig organisation och spelare kan få till något riktigt bra.
Det finns stora styrkor i både lag och förening som vi tror väldigt mycket på och som sagt så finns alla förutsättningar att lyckas, så det ska bli sjukt kul och spännande att få sätta igång och arbeta tillsammans med alla runt omkring detta.

 

Niclas Borg

Skall bli en väldigt intressant och rolig utmaning att komma tillbaka till Ackers. Har haft förmånen att vara med vid alla avancemang laget gjort från div 3 till SSL och har såklart goda minnen från det men nu är vi ju i en annan situation i och med uttåget från SSL med allt vad det innebär för ett lag och en klubb. Att träna laget med Dennis känns lugnt och tryggt, vi vet varandras styrkor sedan vår tid i Hammarby, vi har våra roller och vi båda gillar delaktighet med och utveckling hos spelarna. Jag hoppas och tror vi kommer få se samma snabba Ackers även i fortsättningen. 

 

Välkomna till Åkersberga IBF och ackersfamiljen!

HJ välkomnar för provträning
2024-04-09 12:24

Vårt HJ-lag välkomnar för provträning.

 

Vi välkomnar fler spelare till vårt HJ-lag så kom gärna och provträna med oss och föreningens ambition är att nästa säsong köra i JAS, HJ2 och eller HJ3.

 

Nästa säsong så kommer tre av våra herrlagsspelare med erfarenhet som spelare både från Allsvenskan och division 1 ansvara för vårt JAS-lag varav en är målvaktstränare.

Vi tränar och spelar hemmamatcher i den nybyggda Multiarenan där förutom två innebandyplaner även finns gym under samma tak och bra uppvärmningsytor inomhus.

 

Den närmaste tiden kommer vi träna måndagar och onsdagar och för mer :information kontakta

Lagledare Stefan Hermansson         070 – 395 27 70

Lagledare Stefan Sallhed                   070 – 773 87 39

Klubbchef Janne Engvall                   0704 – 88 88 11

Biljetter till damernas sista hemmamatch
2024-03-12 08:20
Nu på söndag den 17:e mars är det dags för damerna att välkomna IBF Falun till säsongens sista hemmamatch i Ackersland.
 
Klockan 15.30 så blåser domarna igång matchen i Österåkers Multiarena.
Viktiga poäng står på spel för fortsatt spel i SSL nästa säsong så nu fyller vi hallen och hejar fram våra damer till 3 poäng.
Biljetterna kan köpas på länken nedan och biljettpriset är 110 kronor för vuxen samt 30 kronor för barn/ungdom. 
 
 
Medlemmarna i föreningen har fått ett mail om instruktioner hur ni går tillväga och vi hälsar alla välkomna till Multiarenan.
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer