SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
DJ/FU16

Välkommen till Ackers DJ / FU16

I Ackers DJ/FU16 truppen så har vi för närvarande spelare födda 2006-2008.  Under säsongen 23/24 kommer vi ha lag i seriespel i JAS, DJ2 och Röd Svår. Vi kommer även spela USM samt Bäst i Stan(DM) i klasserna DJ19 och F16. 

Den här gruppen ger spelarna chansen till individanpassad utveckling för de som vill satsa på att nå elitnivå eller som vill lägga grunden för ett livslångt idrottande. Vi har ett nära samarbete med både föreningens SSL-lag och D2-lag.

Vi tränar och spelar i nybyggda moderna Österåker Multiarena, där vi har tillgång till 2 st fullstora innebandyplaner, gym, friidrottshall, cafeteria och mycket mer. 


Vill du veta mer om oss eller vill komma och provträna? Hör av dig:
Jörgen Fastesson
070-2584626

jorgen.fastesson@gmail.com

Vidare till kvartsfinal Bäst i stan(DM) i klassen F16
2023-10-03 16:25

En försenad rapport, men helgen 23-24/9 så spelade vi gruppspel i DM klassen F16(födda 2007 eller yngre). Vi spelade i grupp 2 där även Danderyd, Vallentuna och Haninge var med.

Första matchen var mot Danderyd där de backade hem och vi  gick ner i tempo och det stod 0-0 i paus. I andra perioden så släppte det något och vi kunde vinna kontrollerat med 3-0.

I andra matchen så var det samma matchbild och vi hade svårt att få fart på benen/bollen men vinner även denna match med 3-1. Inför sista matchen mot Haninge så stod båda lagen på 6 poäng så det var gruppseger på spel. Här var det mycket bättre fart och intensitet och det blev en fin 8-0 seger, vilket innebar att vi blev andra bästa gruppetta och får möta den tredje bästa grupptvåan, vilket ironiskt nog blev Haninge så vi möts igen i kvartsfinal senare under säsongen.

 

Det innebär att vi gått vidare till kvartsfinal i både DJ och F16! Grymt jobbat tjejer!

 

Vidare till kvartsfinal i Bäst i stan(DM) DJ
2023-09-12 15:08

I helgen så spelades gruppspelet för Bäst i Stan(DM) i klassen DJ19 (spelare födda 04- eller yngre). Vi hamnade i grupp 1 och hade Hässelby, Sköndal samt Vaxholm i vår grupp. Förutsättningarna var att ettan och tvåan går vidare till kvartsfinal. Vi började mot Hässelby, en morgonmatch där vi började segt och hamnade i underläge 0-2, men när vi vaknade till så vände vi matchen och vann med 3-2. Match nr 2 var mot Sköndal och där tog vi tag i matchen bättre och ledde med 2-0 i paus för att sedan kontrollera den till vinst 4-1. Den sista matchen mot Vaxholm skulle visa sig bli gruppfinal, båda lagen stod på 6 poäng innan match. Mycket på spel eftersom gruppseger ger fördel i slutspelet. Vi gör en rivstart och gör 1-0 efter 10 sekunder. Därefter så byter lagen enmålsledning fram till 3-3 i mitten på andra perioden där vi tar timeout. Den får önskad effekt och vi gör 3 raka mål och vinner med 6-3. Vinsten innebär att vi blir bästa gruppetta(av 4 grupper) och kommer få möta Vallentuna i kvartsfinal, datum för detta är ännu inte klart.

 

Kul start på Bäst i Stan! Om ett par helger är det dags för Bäst i Stan F16, vi hoppas det fina spelet håller i sig!

 
Våra sponsorer