Köp biljetter till våra Dammatcher här!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
P13

Storvretacupen 2024
2024-01-07 00:42

Hur sammanfattar man grabbarnas första övernattnings cup?!

Magiskt!

Vi ledare va taggade ( Lättade med facit i hand) över att bara 15 av 37 spelare kunde vara med men ändå väldigt ledsna över att alla spelare inte fick uppleva denna glädje! Det va skönt att inte va flera men vi hade verkligen velat att alla kunnat delta, nästa år kanske?

 

Jag ska försöka sätta ihop detta i lite skrift så får vi hoppas att ni som inte va med tänker, nästa gång! då är jag med!

 

Vi åker till Uppsala med 2 st lag som ska spela i 2 olika grupper, inget resultat ( vi räknar ju aldrig eller hur?) men med en vilja att stötta varandra.

Totalt för för de 15 spelare som kunde vara med så va det 10 matcher mot bla ett tjeckiskt lag.

 

Från dag ett sa vi att äta, dricka (vatten) mm  va otroligt viktigt! Dom måste orka.. 

Känslan när några mysiga killar vid lunch 1 försöker plocka riskorn med gaffeln... 

 

Samlade killarna... Grabbar! , ni måste få i er energi.. - Godis? va frågan... NEJ!

ÄTA! 

 

Dag 2, Frukost... Grym frukost, vatten fil, havrepuffar macka och ost. Tror fasiken fångarna på Hall har ett bättre urval.

Frukostens citat av våran målvaktsvägg S...  Yoghurten har gått ut, den är sur. -S, det är filmjölk,, den smakar så....

 

Nya konstellationer, sjuka barn, Nötallergi ( Förlåt men vi klarade oss nästan. Jävla  Tjeckiska innehållsförteckning. Dans, Innebandy, hockey och fotboll på rummet men framför allt...

galet vad våra killar byggde vänskap och gemenskap under denna cup. 

 

Dag 3 Magiskt frukost.. Man skalade av lite från dag 2 så vi skulle härdas..

Facit.. Nordkorea

 

Matcher dag 3.. Grymma morgonmatchen, Eftermiddag.... Vilka underbara barn dom är, soppatorsk, extas, dvala, eufori, god natt, tjoho, vad fan!   Så kan vi sammanfatta deras humör men oavsett. Fan vad dom slet!

 

Vi ledare är otroligt stolta och glada över att få ha delat dessa 2,5 dagar med era barn, våra spelare och er föräldrar. Det vi kan säga är att det vi gör och gjort nu kommer göra att vi och ni föräldrar kommer få otroligt roligt i framtiden..

 

TACK! Säger vi ledare.

 

Just det..

 

2026 är tanken att vi VINNER Prague games! planera in den resan. Hört att Tjeckien är någorlunda i framkant när det gäller "energidryck för vuxna"

 

Puss och kram!

Ledarna genom Adde.

 
Våra sponsorer