ACKERS
Dam

Ackers Dam upp på kvalplatsen!
2021-11-12 06:22

Ackers Dam är inne i en hektisk period just nu med 4 st matcher på 8 dagar och två av matcherna är avklarade med en hemmavinst med 8-2 mot Alunda IBF (33-16 i skott) med fem olika målskyttar i matchen.Sedan var det match borta mot tuffa Storvreta IBK som Innebandymagazinet redan har sagt att detta lag spelar i SSL kommande säsong.

Det var också Storvreta IBK som tog ledningen med 1-0 i matchen där vi inledde matchen lite trevande och nervöst innan Hanna Nordstrand hittade målet och en kvittering till 1-1 och efter det så var det ett ställningskrig där ute innan samma Hanna Nordstrand satte 1-2 som blev slutresultatet efter den första perioden. I den andra perioden så börjar vi bra och missar ett par frilägen innan Storvreta IBK kommer in i matchen och tar över matchen i mitten av 2:a perioden och får också utdelning i slutet av perioden och kvitterar till 2-2 som vi går till periodpaus med.

Inför 3:e perioden så pratade vi om att viljan att avgöra och det var precis vad tjejerna gjorde då vi gör 2-3 i PP genom Mikaela Jönsson och också 2-4 i Box play genom Hanna Nordstrand som sedan Isabel Balzano punkterarde matchen med sitt 2-5 mål och vi åker hem med 3 mycket sköna poäng. Vill tacka Storvreta för ett mycket varmt och proffsigt välkomnande.

Hela laget gör en riktig laginsats och alla är stjärnor i denna match men i denna match så går stjärnorna till: