SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
Herr

💥HERE WE GO! THE DEAL IS DONE: DANIEL RING ÄR HEMMA💥
2024-04-08 12:32

När det blev dags för gymnasiet valde Daniel att åka på äventyr, destinationen för honom blev då Umeå och RIG Umeå. Första året med RIG spelades i division 1, avancemang till Allsvenskan blev det den säsongen och sedan blev det Allsvenskan 2018/19 och 2019/20 med RIG.
Fin detalj att få in här är att under sin gymnasietid blev det även att presentera sig för Stockholm i SDF-SM samt U19-landslaget där det blev 2 landskamper.
Inför säsongen 2020/21 och gymnasietiden var över valde han att flytta hela vägen ner i landet och testa på SSL-spel med Höllviken, säsongen 2021/22 blev det att flytta hem
till Stockholm igen för spel med AIK i Allsvenskan Norra. Det blev en rolig säsong för Daniel och AIK som lyckades avancera sig till SSL, säsongen 2022/23 och 2023/24 har det sedan varit spel i SSL med just AIK.
Nu efter alla dessa äventyr har det äntligen blivit dags för Daniel att komma hem till moderföreningen Åkersberga IBF, tillsammans med sina barndomsvänner men framförallt sin egna bror Patric är Daniel redo att skapa ny Ackershistoria.

Sportchef Lukas Samuelsson 🗣️
- Det är ju självklart att man blir glad när en spelare som Daniel Ring väljer att komma hem, otroligt ödjmuk kille med fötterna på jorden och jag vet att Daniel kommer vara till stor nytta för laget både på och utanför.
Trots sin unga ålder kommer Daniel hem mycket erfarenhet, spelblicken går det defenitivt inte att klaga på, sitter på ett par otroligt fina handleder och på detta har killen en otrolig fart på sina fötter.
Daniel är ju ett hemförvärv man bara kunde drömma om, nu när allt äntligen är signat och klart så får man nypa sig själv i armen faktiskt.

Vi tackar självklart AIK för ett smidigt samarbete i övergången.

Välkommen hem, Daniel Ring!

 
Våra sponsorer