SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F09

Avslutning på säsongen
2022-05-21 08:52
Pep talk med Mickis

Då var säsongen avslutad! Vi hade sista träningen i onsdags med en avslutande fika i solskenet efteråt. Mickis kom ner och körde sista passet med tjejerna, och hade ett pep talk utomhus med dem sen. Alltid roligt när hon har tid att vara med och inspirera!

 

Cupen
2022-04-24 13:04

Nu är cupen avslutad! Alla har haft det superkul och att få möta lag som vi aldrig mött tidigare var en riktigt bra erfarenhet. Vi är redan igång och planerar nästa  säsongs cuper och då blir det mer än en cup men vi återkommer med den infon. Tack till alla tjejer för väldigt gott uppförande och till ledarna för bra insatser i helgen!! Ingen nämd ingen glömd :)

/Micke L. 

 

Match om 5-6 plats
2022-04-24 12:12

Sista matchen spelad och det blev en snöplig förlust mot WSK Lindesberg med 1-2. Otroligt jämn match igen där chanserna böljade fram och tillbaka. Men alla tjejer kämpade väl och var ändå nöjda med resultatet. Matchens lirare blev Agnes, grattis!!!

vi slutar alltså 6:a i årets cup och det med bravur!! 
/Micke L. 

Kvartsfinalen
2022-04-23 23:58

Vi kämpade tappert i vår kvartsfinal mot Sandviken ikväll. Tyvärr blev det förlust på straffar efter 3-3 fulltid. Vi ägde matchen och hade ett sådant övertag i skott på mål men deras målvakt storspelade denna kväll. Matchens lirare blev Tuva Höglund, grattis!!

Nu har alla fått en välbehövlig toast och kommer förmodligen sova gott inatt. 
Vi spelar match om 5/6 plats mot WSK Lindesberg imorgon kl 11:20 sen blir det hemfärd. 
/Micke L. 

Förlust mot Strömsbro!
2022-04-23 17:03

Sista gruppspelsmatchen är avgjord! Tyvärr förlorade vi med 1-3 mot Strömsbro. Tjejerna kämpade tappert och vi ledde i halvlek med 1-0. Men bra kämpat alla! Signe blev vald till matchens lirare, grattis!!! 
Detta innebär att vi slutar trea i tabellen och får därmed spela kvartsfinal ikväll mot Sandviken. 21:30 är det matchstart. Spännande värre! 
Middagen är avklarad och nu chillar vi på vandrarhemmet. 
/Micke L. 

Vinst mot Lindesberg!!!
2022-04-23 10:58

YES!!!! Vinst i andra matchen mot Lindesberg med 3-2 så riktigt roligt och en bra kämpainsats av alla tjejer. Det blev en tight match med chanser för båda lagen och när första halvlek var slut så ledde Lindesberg med 1-0. I andra halvlek kvitterade vi snabbt och tog ledning med 3-1 innan de i slutet gjorde 2-3 som stod sig matchen ut!! Bra kämpat alla!! Matchens lirare blev Skylar, grattis!!! Nu blir det lunch och vila, nästa match är 15:30 mot Strömsbro. 
/Micke L. 

 
Våra sponsorer