SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F09

Grundspelet slut!
2023-09-16 19:54
Sista matchen för dagen mot Hagunda

Grundspelet är slutspelat och vi fick med oss en vinst och två förluster från dagen. Bra kämpat av alla tjejer och nu väntar B-slutspel imorgon. 
Sista matchen mot Hagunda slutade 0-4 men ändå en bra insats från alla!

Micke L. 

Hagundacupen 2023
2023-09-16 08:39
Matchstart mot IBK Sala

Då är vi igång med Hagundacupen 2023. Första matchen mot Sala vanns med 2-1. Så bra start på cupen och säsongen. Fint spel av tjejerna! Nu väntar Vaksala SK i nästa match. 

Micke L. 

Avslutning
2023-05-23 20:34
Korv och marshmallowsgrillning

Ikväll hade vi avslutning på säsongen. Först träning sen samlades vi i Hackstaspåret och grillade efteråt. Alla tyckte det var roligt och vi hade en fin men myggrik kväll. 
Nu ser vi fram emot torsdagar och löpträning, håll utkik efter kallelse. 

Med vänliga hälsningar 

Micke L. 

Buster & Starlet cup -23
2023-05-01 19:44
Glada tjejer efter vinst mot Strömsbro!

Hej alla!

Nu är vi hemma igen från en helg i Mora. Cupen är spelad och det blev ömsom vin, ömsom vatten. Vi hamnade i en svår grupp och av fyra gruppspelsmatcher så spelade vi en oavgjord och förlorade tre. Detta gjorde att vi spelade match om 9/10 plats i B-finalen idag och denna vann vi mot Strömsbro. Så vi åkte ändå hem glada men en vinst i sista matchen! Trots detta har alla haft en rolig helg utanför planen med mycket skratt och fin gemenskap. Boendet på Moraparken var väldigt fint och trevligt. 
Med vänliga hälsningar 

Micke L. 

Serieseger Pantamera medellätt Norra
2023-04-02 16:32
Skön vinst idag mot Bele Barkarby!

Hej!

Idag hade vi seriens sista match och vid vinst så vann vi hela serien röd medellätt norra. Och som vi vann! 10-1 mot Bele Barkarby. Det innebär att vi står som segrare i en tuff serie med många bra lag. Så väl kämpat alla! Igen nämnd ingen glömd! 
Nu ser vi fram emot en härlig påsk nästa vecka och i slutet av månaden rundar vi av med Buster & Starlet cup i Mora!

Trevlig söndag så ses vi på träningen på tisdag.

Med vänliga hälsningar

Micke L. 

Serieseger i Pantamera flickor röd lätt A
2023-04-01 17:08
Vi tackar Silverdal för en bra match!

Hej!

Idag spelade vi sista matchen i A-slutspelet i serien Pantamera flickor röd lätt. Vi mötte Silverdal och besegrade dem med 6-4. Det var en tuff och jämn match men våra tjejer kämpade otroligt bra och vann välförtjänt. Detta innebär också att vi står som slutsegrare i A-slutspelet där de fem bästa från grundserien deltog. Vilken bedrift! Tack till Freya, Hanna, Nova, Signe, Tuva H., Trulsa, Lovisa, Skylar, Amy, Tuva T., Clara, Stella & Agnes för en otroligt bra kämpainsats hela säsongen. 

Med vänliga hälsningar 

Micke L. 

 
Våra sponsorer