SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F09

Seriefinal mot Järfälla IBK
2023-02-12 14:49
Vi tackar Järfälla för en bra match

Idag var det tidig seriefinal mot Järfälla IBK. Det blev en tuff och tight match där Järfälla till slut stod som segrare med 2-0. Det var jämnt hela matchen men idag gick inte bollen in bakom Järfällas målvakt som var mycket bra. Vi tar dock nya tag och ligger nu tvåa i tabellen bakom just Järfälla men har en match mindre spelad än dem. Bra jobbat idag alla!!

/Micke L. 

Bortamatch mot Täby FC
2023-02-05 12:30

Idag hade vi bortamatch mot Täby FC i K-Rauta arena! En på förhand svår match där Täby hade toppat sitt lag med sina allra bästa spelare. Dock kämpade vi otroligt bra och i två perioder förde vi matchen och vi stoppade effektivt Täby. De fick in sin kvittering i början av tredje och resultatet 2-2 stod sig matchen ut. En otroligt bra och spännande match och alla tjejer kämpade väl!!

Nästa söndag är det hemmamatch och seriefinal mot tvåan i tabellen Järfälla, vi hoppas att så många som möjligt kommer och hejar på oss då. 
/Micke L. 

Bortamatch mot Töjnan IBK
2023-01-22 17:02
Vi tackar Töjnan för en bra match.

Idag var vi i Sollentuna och mötte Töjnan IBK! Det var en tuff och händelserik match som vi till slut vann med klara 6-2. Alla i laget kämpade otroligt bra och just nu så leder vi serien med 2p över Järfälla, som spelar match ikväll mot Täby. 
Väl kämpat alla!!!

/Micke L. 

Cupen till ända…
2023-01-03 21:30
Dalen avtackas för en god match

Då var Storvretacupen till ända för vår del. Dalen stod som segrare i 16-delsfinalen och vår resa tog slut. Men det var en otroligt spännande match där vi kämpade bra men föll till slut med 0-1. 
Vi kommer tillbaka nästa år med ny kraft. 
/Micke L. 

Gruppspelet klart
2023-01-03 11:30
Vi tackar Askersund för en bra match

Hej! 
Så var sista matchen i gruppspelet avklarad. Det blev 1-1 mot Askersund. Vi gjorde vår bästa match och kunde lika gärna ha vunnit men oavgjort var ändå ett rättvist resultat. Vi slutar 4:a i gruppen och får nu spela B-slutspel. Nästa match är 17:25 mot Dalen men först är det lunch på IFU Arena sen åker vi tillbaka till vandrarhemmet och tar det lugnt innan slutspelet börjar. 
Micke L. 

Första dagen avklarad
2023-01-02 17:14
Dalen tackas för en god match

Då var första dagen av cupen avklarad. Vi mötte i eftermiddag Dalen som visade sig bli för svåra för våra tjejer. Vi kämpade väl med ett skott i ribban och två i stolparna men Dalens målvakt höll nollan. 0-4 i slutresultat. Nu chillar tjejerna på vandrarhemmet och snart blir det middag och att kika på kvällsmatcher i IFU Arena. 
/Micke L

 
Våra sponsorer